Stop guessing. Start asking.

Nyelv English

Félünk az influenzától, mégsem oltatunk

2011.12.20

A magyarok kétharmada nem tervezi, hogy beoltatja magát influenza ellen az idén, hiszen bármennyire komoly megbetegedésnek is tartják a fertőzést, oltás helyett más módszerekkel védekeznének – derült ki a KutatóCentrum online villámkutatásából, amelyet több mint 1000 felnőtt körében végeztek. A megkérdezettek köre kor és nem tekintetében reprezentatív a felnőtt magyar lakosságra.

bővebben »

Nem megy ki a divatból az ajándékozás

2011.12.14

A legtöbben úgy gondolják, hogy a családdal való együttlét a karácsony lényege, csupán a lakosság egytizede szerint szól a túlzott pénzköltésről – többek között ez derült ki a KutatóCentrum és a Marketing&Media közös felméréséből. Az idősebbek inkább a szeretteikkel való törődésre, a fiatalok pedig pihenésre fordítják az időt.

bővebben »

A férfiak tudják, mi kell a nőknek karácsonykor

2011.12.08

Az idei karácsony alkalmával a szépségápolási és egészséggel kapcsolatos ajándékok lesznek a leggyakoribbak, derült ki a Depo.hu árösszehasonlító oldal megbízásából készült villámkutatásból. A felmérés alapján az is kimondható, hogy a férfiak többsége olyan ajándékkal készül, amit a nők kapni szeretnének.

bővebben »

Kérdezzünk online! De hogyan?

2011.12.01

Számos előnyének ellenére, az online kutatási módszereknek is vannak buktatói, amiket ismernünk kell ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a munkánkból. A leggyakoribb „váratlan” meglepetés például, hogy az online kérdőívek mennyire különbözőek lehetnek a régóta használt személyes vagy telefonos társaiktól. Pedig a határidők és a kapacitás megtervezésénél is számolni kell a kérdőív online adaptációjának elkészítésével. Ez a folyamat egy hosszabb kérdőív esetén akár több napot is igénybe vehet. Összeírtam a legfontosabb olyan szempontot, amit mindenképpen figyelembe kell venni egy online módszerrel kérdezett kérdőív esetén.

bővebben »

Nem használjuk ki a hordozhatóságot

2011.11.23

Még mindig sokan használnak asztali számítógépeket, de a jövőben előtérbe kerülnek a mobilabb eszközök. A táblagépek azonban egyelőre keveseket hoznak lázba – többek között ezek derültek ki a KutatóCentrum Tablet Reportjából.

bővebben »
Szeretné hallatni hangját?
Értékes ajándékokat nyerne?

Csatlakozzon kutatási panelünkhöz!
Megalapozott döntéseket szeretne?


Válasszon kutatási megoldásaink közül!
Megbízható partnert
keres online adatfel-
vételhez?

Legyen a partnerünk!
Ügyfélkapu

Attention!

This content is only available in Hungarian
vezetéknév:
keresztnév:
e-mail cím:

cégnév:

telefon:

captcha

 

Ahogy a felhasználói élmény fokozása érdekében majdnem minden weboldal, jelen oldalunk esetében mi is használunk sütiket (cookie) látogatóink tökéletesebb kiszolgálására! További információ: itt.

értem