Stop guessing. Start asking.

Nyelv English

Social Media Report 2016

2016.07.20

A nemzetközi trenddel megegyezően a hazai internetezők körében is a Facebook a legnépszerűbb közösségi tér. A Twitter, a Google+ és a Viber szintén széles körben ismertek, a megkérdezettek, több, mint 80%-a hallott már róluk. A képmegosztó platformok népszerűsége tovább nőtt, a kategória győztese a ma már nem csupán képmegosztóként emlegetett Instagram, melyet 10 megkérdezettből 8 ismer (az előző vizsgálat során ez az arány 73% volt.). A válaszadók felének (52%) nem ismeretlenek a LinkedIn, Pinterest és WhatsApp kifejezések sem és az újabban videó megosztásokban jeleskedő Snapchatről is a megkérdezettek 39 százaléka hallott már. bővebben »

Web 2.0 Report 2015

2015.10.14

Nem meglepő módon hazánkban szintén a Facebook a legismertebb közösségi tér, szinte nincs olyan, aki ne hallott volna róla. Ismertség tekintetében nem sokkal van lemaradva a Twitter és a Google+, valamint a Viber, amely oldalakat 10 megkérdezettből legalább 8 ismer. A képmegosztó oldalak is egyre szélesebb körben terjednek el, ebben a kategóriában jelenleg az Instagram a legismertebb (73%). Az elmúlt 1-2 évben nemzetközi viszonylatban egyre többet emlegetett Snapchat mobilalkalmazást is a magyar internetezők több mint egyharmada ismeri. bővebben »

E-Shopping FMCG Report 2014

2014.09.17


Élelmiszerek helyett inkább vitaminokat és étrend-kiegészítőket vásárolunk online.
Kutatás témája: A hazai gyakori internethasználók online vásárlási szokásait vizsgálja az FMCG termékek (ideértve a pipere és kozmetikai termékeket is) kereskedelmére fókuszálva. bővebben »

E-Shopping Report 2014

2014.09.17


Már nem félünk bankkártyával fizetni
Kutatás témája: A hazai internetezők online vásárlási szokásait, kapcsolódó attitűdjeit és az elektromos kereskedelem trendjeit vizsgálja. A felmérés évente kerül lebonyolításra. bővebben »

Web 2.0 Report 2014

2014.04.02

Aki közösségi oldalakra regisztrál, annak a Facebook és az Iwiw nem ismeretlenek. A Twitter, a Google+ és a MyVIP szintén széles körben ismertek, a megkérdezettek több mint 80%-a hallott már róluk. A vizsgált oldalak közül a Pinterstet ismerik a legkevesebben, csupán minden harmadik válaszadó hallott e fényképmegosztóról. bővebben »
Szeretné hallatni hangját?
Értékes ajándékokat nyerne?

Csatlakozzon kutatási panelünkhöz!
Megalapozott döntéseket szeretne?


Válasszon kutatási megoldásaink közül!
Megbízható partnert
keres online adatfel-
vételhez?

Legyen a partnerünk!
Ügyfélkapu

Attention!

This content is only available in Hungarian
vezetéknév:
keresztnév:
e-mail cím:

cégnév:

telefon:

captcha

 

Ahogy a felhasználói élmény fokozása érdekében majdnem minden weboldal, jelen oldalunk esetében mi is használunk sütiket (cookie) látogatóink tökéletesebb kiszolgálására! További információ: itt.

értem