Stop guessing. Start asking.

Nyelv English

Hogyan látja a lakosság a vörösiszap-katasztrófát?

2010.10.29

Felmérés a vörösiszap-katasztrófával kapcsolatos véleményekről
A vörösiszap-katasztrófa kapcsán példaértékű szolidaritást tanúsított a magyar lakosság, ezt maguk az emberek is így látják: a KutatóCentrum és a Marketing&Media közös villámfelmérése alapján a 18-64 évesek nagy többsége szerint az emberek maximálisan összefogtak a károsultak megsegítésére. Az adakozók elsősorban emelt díjas telefonhívással és tárgyi adományokkal támogatták a bajbajutottakat. bővebben »

E-Shopping Report 2010

2010.09.17

Bizalomépítéssel bővülhet az online piac
Az elmúlt egy évben az aktív netezők 48%-a rendelt legalább egyszer a világhálón. A legkelendőbbek az elektronikai termékek, könyvek, CD-k és DVD-k voltak – többek között ez derült ki a 2010-es E-Shopping Report felmérésből, mely a hazai internetezők online vásárlási szokásait, kapcsolódó attitűdjeit és az elektromos kereskedelem trendjeit vizsgálta. bővebben »

Painkiller Report 2010

2010.03.23

Felmérés a fájdalomcsillapítók piacáról
A 18-64 évesek háromnegyede használ valamilyen fájdalomcsillapító tablettát vagy kenőcsöt, a mellékhatásokról viszont sokan nem tájékozódnak – derült ki a KutatóCentrum és a Házipatika.com közös szektor-omnibusz kutatásából, mely a Magyarországon vény nélkül kapható fájdalomcsillapítók piacát, továbbá a fogyasztók fájdalomcsillapítási szokásait és márkapreferenciáit vizsgálja. bővebben »

Tyre Report 2010

2010.03.11

Gumiválasztáskor az ár az első
Nem mindig a biztonság az első a magyar autósok számára. Több mint háromnegyedük ugyan az évszaknak megfelelő gumiabroncsot használ, 39 százalék viszont csak akkor vásárol új gumikat, ha az már elkerülhetetlen - többek között ez derült ki a KutatóCentrum felméréssorozatából, mely a hazai, autóval rendelkező, internetező lakosság gumiabroncs-használati és -vásárlási szokásait, és az ezzel kapcsolatos attitűdjüket vizsgálja. bővebben »

Rádióhallgatottsági szokások

2010.02.08

A Class FM rajtolt jobban
Két hónappal a Danubius és a Sláger Rádió megszűnése után a rádióhallgatók nagy része továbbra is visszasírja a régi adókat. A KutatóCentrum felmérése szerint a 18-64 évesek kétharmada hiányolja valamelyik csatornát, a Juventusnak ugyanakkor jót tett az átrendeződés. A Sláger Rádió a megkérdezettek 58%-ának hiányzik, míg a Danubius 45%-nak. Ennek részben az az oka, hogy a Danubius népszerű műsorai és műsorvezetői továbbra is hallhatóak a Class FM-en. bővebben »
Szeretné hallatni hangját?
Értékes ajándékokat nyerne?

Csatlakozzon kutatási panelünkhöz!
Megalapozott döntéseket szeretne?


Válasszon kutatási megoldásaink közül!
Megbízható partnert
keres online adatfel-
vételhez?

Legyen a partnerünk!
Ügyfélkapu

Attention!

This content is only available in Hungarian
vezetéknév:
keresztnév:
e-mail cím:

cégnév:

telefon:

captcha

 

Ahogy a felhasználói élmény fokozása érdekében majdnem minden weboldal, jelen oldalunk esetében mi is használunk sütiket (cookie) látogatóink tökéletesebb kiszolgálására! További információ: itt.

értem