Stop guessing. Start asking.

Nyelv English

Tablet Report 2011

2011.11.09

Felmérés a PC, laptop és tablet használatáról
Még mindig sokan használnak asztali számítógépeket, de a jövőben előtérbe kerülnek a mobilabb eszközök. A táblagépek azonban egyelőre keveseket hoznak lázba – többek között ezek derültek ki a KutatóCentrum Tablet Reportjából. bővebben »

Smartphone Report 2011

2011.10.11

Felmérés az okostelefonok és a hagyományos mobiltelefonok használatáról
Az emberek 30 százalékának van okostelefonja, és 28 százaléka tervezi, hogy fél éven belül beszerez egy ilyen készüléket – többek között ez derült ki a KutatóCentrum Smartphone Reportjából, mely az okostelefonok és a hagyományos mobiltelefonok használatát mérte fel. bővebben »

E-Shopping Electronics Report 2011

2011.09.20

„Mobilosodik” az online piac
Az elektronikai termékek fogynak a legjobban az online piacon, a kategórián belül a telefonok és a PDA-k a legnépszerűbbek – derült ki a KutatóCentrum E-Shopping Electronics Reportjából. Visszaesett ugyanakkor a CD-k, DVD-k és MP3 lejátszók netes kereskedelme. bővebben »

E-Shopping FMCG Report 2011

2011.09.01

Elkészült a 2011-es E-Shopping FMCG Report
Az online piac bővülésének ütemét is meghaladta a napi fogyasztási cikkek online kereskedelmének növekedése, annak ellenére, hogy egyedül a kozmetikumok és piperék kategóriája erősödött 2010-hez képest – derült ki a KutatóCentrum 2011-es E-Shopping FMCG Reportjából. Bár a megelőző évhez képest a vásárlások értéke emelkedett, továbbra is spórolósan költünk. bővebben »

E-Shopping Report 2011

2011.08.05

Fellendítik az internetes kereskedelmet az online kuponos oldalak
Az elmúlt egy évben nagyot ugrott az online vásárlók aránya: míg a 2010-es adatok szerint a rendszeres internetezőknek csupán 48 százaléka vásárolt egy év alatt legalább egyszer a világhálón, addig 2011-re ez arány 61 százalékra nőtt - többek között ez derült ki a 2011-es E-Shopping Report felmérésből, mely a hazai internetezők online vásárlási szokásait, kapcsolódó attitűdjeit és az elektromos kereskedelem trendjeit vizsgálta. bővebben »
Szeretné hallatni hangját?
Értékes ajándékokat nyerne?

Csatlakozzon kutatási panelünkhöz!
Megalapozott döntéseket szeretne?


Válasszon kutatási megoldásaink közül!
Megbízható partnert
keres online adatfel-
vételhez?

Legyen a partnerünk!
Ügyfélkapu

Attention!

This content is only available in Hungarian
vezetéknév:
keresztnév:
e-mail cím:

cégnév:

telefon:

captcha

 

Ahogy a felhasználói élmény fokozása érdekében majdnem minden weboldal, jelen oldalunk esetében mi is használunk sütiket (cookie) látogatóink tökéletesebb kiszolgálására! További információ: itt.

értem