Stop guessing. Start asking.

Nyelv English

E-Mail Marketing Report 2012

2012.01.13

E-mail használati szokások és attitűdök Magyarországon
Az E-Mail Marketing Index 2012-ben 69%, mely azok arányát mutatja az aktív internetezőkön belül, akik rendelkeznek e-mail címmel, emellett rendszeresen kapnak jóváhagyott elektronikus reklámüzeneteket, és nem zárkóznak el attól, hogy meg is nyissák, el is olvassák ezeket az üzeneteket - többek között ez derült ki a KutatóCentrum 2012 -es E-Mail Marketing Reportjából. bővebben »

E-Mail User Report 2012

2012.01.13

E-mail használati szokások és attitűdök Magyarországon
Egyre inkább nő a szakadék a levelezéshez használt programok között. Míg 2009 végén még az e-mailezők 44 százaléka nyilatkozott úgy, hogy leggyakrabban szoftveres levelező programot használt fő e-mail címéhez, addig idén ez az arány 35 százalékra csökkent - derült ki a KutatóCentrum 2012 -es E-Mail User Reportjából. bővebben »

Free-Mail User Report 2012

2012.01.13

E-mail használati szokások és attitűdök Magyarországon
Az ingyenes e-mail szolgáltatók esetében a leggyakoribb használat okaként az e-mailezők elsősorban a megszokást említették (45%), míg a könnyű kezelhetőség csupán a harmadik helyre szorult (11%) - mutatott rá a KutatóCentrum 2012 -es Free-Mail User Reportja. bővebben »
Szeretné hallatni hangját?
Értékes ajándékokat nyerne?

Csatlakozzon kutatási panelünkhöz!
Megalapozott döntéseket szeretne?


Válasszon kutatási megoldásaink közül!
Megbízható partnert
keres online adatfel-
vételhez?

Legyen a partnerünk!
Ügyfélkapu

Attention!

This content is only available in Hungarian
vezetéknév:
keresztnév:
e-mail cím:

cégnév:

telefon:

captcha

 

Ahogy a felhasználói élmény fokozása érdekében majdnem minden weboldal, jelen oldalunk esetében mi is használunk sütiket (cookie) látogatóink tökéletesebb kiszolgálására! További információ: itt.

értem